top of page
Buscar
  • Foto del escritorPau Cruz Pizarro

Perquè el reggaeton sempre marca tendència?

El reggaeton és un estil de música llatinoamericana. Va ser creat l’any 2000 per artistes com: Daddy Yankee o Don Omar que van propulsar aquest gènere amb cançons com “Dale don dale”


Totes les cançons de reggaeton es poden distingir per el ritme tan senzill que té, “bombo, caixa, bombo, caixa.” Un exemple d’una cançó de reggaeton on es nota molt el ritme és: https://youtu.be/BUOiCRZSOrE. Ara mateix el reggaeton és el gènere musical més escoltat en tot el món, s’escolta en festes, discoteques i fins i tot a l’institut, al timbre de l’escola. Totes les persones del món escolten reggaeton encara que no vulguin. Això s’observa en youtube, on el vídeo més vist és la cançó de Despacito amb 6.101.531.811 visualitzacions. Segons els estudis, el reggaeton ens agrada cada vegada més, l’escoltem una vegada, ens agrada i a la que ho escoltem més, ens agrada més. Només ens deixa d’agradar un cop la cançó se'ns fa repetitiva.



Per el que molta gent s'està queixant en especial les dones “feministes” es per les lletres i els videoclips en els quals surten seminues i ballant sensualment. Però quan surten nois sense samarreta i ballant, cap persona es queixa.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page