top of page
Buscar
  • Foto del escritorPau Cruz Pizarro

¿Tornarà Neymar a Barcelona?

En els últims dies, s’ha parlat molt de la posible tornada de Neymar al FC Barcelona. Recordem que a la temporada 16-17, la estrella brasilera va sortir del club blaugrana amb direcció PSG. El preu de l'operació va ser de 222 milions d’euros. El club francès va abonar la clausula de rescissió del jugador brasiler.




¿És viable el fitxatge?


Tothom sap que en el món del fútbol es tot posible. En aquest cas, no sera el contrari. El FC Barcelona és un dels equips amb més diners per comprar jugadors i si vol, pot comprar a Neymar, pero el dilema es si la estrella brasilera seria ben tornat tant com pels jugadors, directiva i afició. Si parlem de números, está clar que es viable, pero a part dels diners hi ha molts aspectes a tenir en compte.


 

¿Els culers acceptarían la tornada de Neymar?


Aquest és un dels temes que més afecta a la posible operació. Neymar va abandonar al club junt amb una denúncia i això no va agradar gens a l'afició blaugrana. El brasiler era tota una estrella i ho tenia tot al club, pero va decidir marxar, cosa que a l'afició no li va agradar gens. A dia d’avui, molts aficionats culers el tilden de rata i no el volen veure més per el Camp Nou.



1 visualización0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page