top of page
Buscar
  • Foto del escritorPau Cruz Pizarro

Torneig de futbol


A l’Institut els Roures s’ha celebrat un torneig de futbol. En aquest torneig hi participen 6 equips, un equip compost per nois de quart, un altre format per alumnes de tercer, un altre per alumnes de segon i tres equips de primer. Entre aquests equips es va fer una lliga.

Els guanyadors van ser els Chupacabras (Quart), en segon lloc estan els Viejos (Tercer) i en tercer lloc Los Pequeñitos (Segon). S’han complert les expectatives: els jugadors de quart han guanyat, ho han guanyat tot menys un partit que han empatat, els de tercer han quedat en segon lloc i només han perdut un partit contra els Chupacabras.

Ara es celebraran els quarts, les semifinals i les finals. Els dos primers guanyadors, passen directament a les semifinals. El màxim golejador ha estat José, dels Chupacabras amb 18 gols, i a part ha estat el millor jugador d’aquest torneig.


En aquesta imatge podem observar el pati de l'institut els roures on s'han jugat tots els partits el pati quan s’han disputat els partits estava en bon estat i amb uns límits per el espectadors.



0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page